مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان در حاشیه برگزاری جلسه ملاقات مردمی این شرکت:

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای زنجان، طبق روال یکشنبه های هر هفته، ملاقات مردمی با حضور دکتر سعید صنعتی منفرد رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این شرکت در محل دفتر مدیرعامل برگزار شد.
دکتر صنعتی منفرد در این جلسه وظیفه ذاتی مسئولین را تلاش برای حل مشکلات و کاهش دغدغه های مردم بیان کرد و اظهار داشت: ملاقات عمومی نیز در همین راستا و جهت حل این مشکلات می باشد.
وی با بیان اینکه، آسیب شناسی مشکلات یکی از ویژگی های برنامه های ملاقات مردمی است، تاکید کرد: توجه به خواسته به حق و قانونی مردم وظیفه ماست چرا که مجموعه دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی برآمده از خواست مردم است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان، پس از شنیدن مسائل و مشکلات کشاورزان و بهره برداران، دستورات لازم را در چارچوب قانون برای پیگیری و حل مشکلات مراجعان صادر نمود.